Hundborgvej 31, 7700 Thisted

Markant liebhaverejendom med udsigt

"Poppelhuset" er et sjældent atmosfærefyldt hus, med højt til loftet og mange fine detaljer. Huset er tegnet af Jens Andreas Foged som også er arkitekten bag Thisted Bibliotek og Thisted Museum.

Huset er opført i funkisstil og har et samlet boligareal på 233 m2 hvortil kommer 120 m2 god og anvendelig kælder. Haven er sydvendt og anlagt med hyggelige flisegange, terrasser, havedam og praktiske bede som stort set passer sig selv.

Huset er i stueplan indrettet med: entre med glasdør til hall'en som er åben op til 1.sal med ovenlys og stort vinduesparti samt flot trappe, pænt gæstetoilet med klinkegulv og skabsarrangement, køkken med inventar i lyst træ og spiseplads, stor dejlig spisestue med egeparket og dejlig udsigt, fra spisestuen er der adgang til opholdsstue via smukke gamle glasskydedøre, fra opholdsstuen er der udgang til altan mod haven og fjorden. Rummelig TV-stue ligeledes med egeparket. Fra opholdsstuen er der adgang til havestue med flisegulv ( ej reg. i BBR).

Når man kommer op af trappen til 1. salen er der lavet svalegang rundt til etagens værelser. Etagen er indrettet med toilet med skabsarrangement, lille fordelingsgang med godt depotrum for enden, stort badeværelse med bruser, badekar og 2 håndvaske og lige overfor badeværelset er der stort soveværelse med pitchpine gulv, udgang til altan og stort hjørnevindues parti med ugeneret udsigt over fjorden mod Mors. Der er desuden 3 gode og rummelige værelser samt et mindre kontor/værelse.

Kælderen som har vinduer fri af terræn mod syd og udgang til haven, er med god loftshøjde og mange fine muligheder og er indrettet med: trapperum, stort fyrrum som indeholder fjernvame installation (varmeveksler), toilet med skabsarrangement, depotrum, viktualierum, stort vaske/hobbyrum med grovkøkken og inst. for vaskemaskine, fra dette rum er der desuden udgang til haven.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.