Møgelvej 19, Stagstrup, 7752 Snedsted

Indflytningsklar ejendom med herlighedsværdi

Stuehuset indeholder entre, dejligt lyst køkken med masser af bord- og skabsplads, spiseplads og i åben forbindelse med stor lys stue, hvorfra der er udgang til stor terasse, hvoraf en del er overdækket terasse m/fast sokkel. Flot badeværelse fra 2008 m/skabsarrangement med vask. På badeværelset er der stort skab m/skydedør og med stik til vaskemaskine og tørretumbler. Fra entreen er der flot trappe til 1. sal, der indeholder repos, stort soveværelse med nyere skabe m/skydedøre, værelse med kvist og stort værelse i den anden gavl, disp. rum (kan anvendes som walk-inn closet) samt toilet m/bordarr. m/vask.

Alle vinduer i stuehus er løbende udskiftet til plastvinduer, dog undtagen køkkenvindue mod øst.

Stuehuset er sammenbygget, så der er carport og garage m/port. Derudover maskinhus og lade samt stald, der er udnyttet med stort disponibelt rum, der kan benyttes som gildesal, opr. stald, roehus og dejligt stort værksted samt fyrrum med pillefyr fra 2010. Der er magasin på loftet med plads til 3½-4 tons piller. I staldbygningen er der isat plastvinduer.

Fin beliggenhed tæt på Sundby, og med busforbindelse hver time.

Jorden sælges med bygningsparcellen, skovareal og et sammenhængende areal, der er velegnet til afgræsning. Evt. mulighed for at der kan medfølge mere jord, da ejendommen endnu ikke er udstykket.


En rigtig flot ejendom med skøn udsigt over markerne - en ejendom der skal ses.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.