Faddersbøl Bro 13, Faddersbøl, 7700 Thisted

Medfølger - 2 års forbrug af brænde!

Veludnyttet hus med gode muligheder for at have lidt hobbydyr. Huset ligger i gå/ride afstand til statsskoven. Ridestien går lige forbi huset. og ikke langt fra Faddersbøls Hundeskov.
Gode opstaldningsmuligheder lige ved døren, Hundborg rideskole med to ridehaller ligger 5 minutters gang/ridt herfra og god mulighed for opstaldning af islændere ca. 1 km herfra. En ny flot ovalbane til islændere ligger også ca. 10 min. Ridt herfra.
Samtidigt er der særdeles gode busforbindelser til Thisted og Vorupør.
Huset har et samlet boligareal på 137 m2 hvortil kommer 25 m2 udestue og udhuse på ialt 111 m2 indrettet med to hjemmelavede hestebokse, som passer til islændere, en lille boks til geder, hønsefold, værksted, samt opbevaringsplads.
Indretning: Entre med klinkegulv, flisebadeværelse med skabsarrangement, samt gulvvarme, bruser og badekar, godt spisekøkken med inventar i lyst træ, spiseplads med bænk og trappe til 1. sal, lys stue med brændeovn og udgang til udestue, soveværelse/værelse, bryggers med bord med vask og inst. for vaskemaskine, toilet med skabsarrangement, samt gulvvarme.
Fra Bryggerset er der udgang til fyrrum med nyere fastbrændselsfyr, 1500 ltr. akkumuleringstank og kombivandvarmer, samt god opbevaringsplads, herfra er der videreadgang til værksted og stald.
På 1. sal er der: fordelingsgang, lille kvistværelse/kontor, rummeligt soveværelse, værelse og mindre værelse med udgang til stor lækker vestvendt tagterrasse, hvorfra der er skøn udsigt over markerne, mod Faddersbøl gl. mølle og over skoven.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.