Tornhøj 9, 7970 Redsted M

Yderst velholdt ejendom med masser af herlighedsværdi og 7 ha jord med bl.a. skov og skøn natur

Stuehuset er løbende istandsat og indeholder bryggers med klinker m/gulvvarme, køkken med spiseplads - hvidolieret trægulv, dobbeltdør og udgang til vestvendt terasse, dejlig pejsestue m/gulvvarme, brændeovn, stue med udgang til terasse mod øst, gæstetoilet, trappe til 1. sal, hvor der er stor repos m/ fyrretræsgulv, soveværelse og 2 værelser med egetræsgulve og dejligt badeværelse m/kar og brusenice, sauna, loftslem med trappe og adgang til isoleret loftsrum med plads til opbevaring. Der er træ-alu vinduer overalt. Fra 1. salen er der fra værelserne udgang til altan, hvorfra der er skøn udsigt over området og med kig til Salling.

Fra bryggers er der direkte adgang til gl. stald, hvor gulvet i hesteboxene er isoleret og gjort klar til gulvvarme, (mange anvendelsesmuligheder)

Fantastisk velanlagt have med flere terasser og masser af solkroge, frugttræer og bærbuske og med masser af mulighed for at dyrke egne grøntsager.. Der er mulighed for at gå tur på stien på egen jord, der fører ned til den naturskønne slugt, hvor der er masser af råvildt og øvrigt dyrevildt. Arealet støder op til Sindbjerg Plantage. Derudover et dyrkbart areal med lidt skov på den anden side af Tornhøj.

Mulighed for jagt/evt. udlejning af jagt.

Jorden er pt. bortforpagtet.

Trixtank etableret for ca. 10 år siden, stokerfyr fra 2000.

Årlig udgift til varme ca. kr. 15.000 og energimærke D.

Netforbindelser: Fibernet Thy-Mors Energi eller TDC telefoni og internet.

Ejendommen er beliggende tæt på Vils (ca. 3 km) med købmand, bager, skole (Sydmors skole, Vils eller Sydvestmors friskole i V. Hvidbjerg) og børnehave m.v.
Til Vils går der bus fraTårnhøj ca. 8 gange dagligt.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.