Fuglsangvej 15, Glæde, 7741 Frøstrup

Evt. velegnet som kursussted eller bosted

"Mellem Fuglsang" ligger fredeligt som den sidste ejendom på Fuglsangvej midt i skøn natur og rigt dyreliv. Ejendommen er meget idyllisk med hvidpudsede mure, sprossede vinduer i træ/alu og stråtag fra 2010.

Ejendommen er registreret som fritidshus og vil i forbindelse med handlen blive udstykket med et grundareal på ca.1,9 ha beliggende lige rundt om huset, således at herlighedsværdien bevares sammen med de skønne udendørs faciliteter som boldbane, gyngestativ, oplevelsesskov, grillhytte og meget mere.

Huset er 246 m2 i stueplan og 40 m2 på 1. sal. Fra husets entre er der adgang til 2 afdelinger, som begge kan fungere uafhængigt af hinanden, hvis man ønsker det, da begge afdelinger rummer hver deres køkken og badeværelsesfaciliteter. Der er endvidere trappe til 1. sal som er indrettet med 3 soverum, disponibelt loftsrum og en stue med udgang til altan, hvorfra der er skøn udsigt.

Den "nyere" afdeling er indrettet med en dejlig stor stue med murstensgulv og åben pejs, nyere køkken med gråt inventar i åben forbindelse med kæmpe spiseafdeling med helt unikke langborde og bænke, så alle kan sidde samlet og spise til eksempelvis familifesten. Der også brændeovn og udgang til udendørs område velegnet til til grill og ligeledes med borde og bænke. 2 soverum og 2 badeværelser med bruser, fyrrum med oliefyr.

Den anden afdeling, som er i det oprindelige stuehus er også pænt renoveret bortset fra køkkenet som er af ældre dato. Det er indrettet med badeværelse med lyse klinker, køkken fra 70'erne i åben forbindelse med hyggelig vinkelstue med brændeovn, værelse.

Til huset hører der også et udhus på 38 m2 som er godt til brændeopbevaring og en garage på 40 m2

Der er sovepladser til 26 personer i huset, sælger lejer pt. huset ud selv. Nærmere oplysninger om lejeindtægt kan fåes ved henvendelse til ejendomsmægleren.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.