Kirkebyvej 38A, Nors, 7700 Thisted

Rummeligt hus med 200 m2 hal i Nors

Centralt beliggende ejendom med et utal af muligheder, og som henvender sig til mange, alt efter interesser. En attraktiv mulighed for børnefamilien med under 200 m til Nors skole og 500 m til Spar købmanden.

Huset er opført i røde sten og med eternittag. Rundt om huset er der nyanlagt hæk og græsplæne, som er nem at passe, ligesom der er rummelig grusbelagt gårdsplads i vinklen bag huset.

Huset er pt. registreret med 2 lejligheder, men sælger anvender selv hele undertagen som er indrettet med: entre med trappe til 1.sal ( som ikke er udnyttet bortset fra 15 kvm som er gamle gavlværelser og ikke anvendes pt.) og klinkegulv med varme. Lækkert nyt badeværelse med klinkegulv, bruser, skydelåger som skjuler vaskearrangement, og direkte adgang til påklædningsværelse, enormt praktisk og gennemtænkt, med alt vedrørende vasketøj samlet på et sted. Køkken med hvidt inventar og i åben forbindelse med stuen, soveværelse med skabsvæg, værelse hvorfra der er adgang til "lejligheden". Lejligheden består af stor vinkelstue, soveværelse, badeværelse med nyt klinkegulv, skabsarrangement og badekar, køkken og entre.

Lejligheden står klar til udlejning hvis man ønsker det, og kan således bidrage med en ekstra indtægt fra dag 1.

En anden væsentlig mulighed ved netop dette hus er, at der er mulighed for fuldstændig udnyttelse af 1. salen og dermed næsten at fordoble boligarealet.

Sammenbygget med hovedhuset er der 78 kvm udhus og garage, som kan anvendes til flere formål.

Fyrrum med stokerfyringsanlæg.

Der er 200 m2 stålbuehal med delvis støbt bund, som er anvendelig til mange forskellige formål.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.