Dalvej 3, Kobberø, 7760 Hurup Thy

Fantastisk beliggende højt over fjorden med udsigt til Vesterhavet

Skønt beliggende ejendom, højt over Limfjordens vande, i et naturmæssigt unikt område med fjordbakker og istidsdal. Fra grunden er der fint udsyn ud over Agger Tange mod Vesterhavet, og hvor man på en dag med klart vejr, kan følge lidt med i skibstrafikken.

Stuehuset er beliggende i en idyllisk og velholdt have med godt opvoksede træer, så her kan der altid findes en lækrog. Fra gårdspladsen kommer man ind i husets entre, hvorfra der er trappe til ældre 1.sal, som er indrettet med fordelingsgang og 2 værelser.
Fra entreen kommer man ind i en mindre stue, hvorfra der er delvis åben forbindelse til større stue med integreret udestue, hvor der er god mulighed for at nyde haven. Køkkenet ligger i forlængelse af stuen, lyst og venligt med god spiseplads og pænt inventar. Derudover er der i stueplan soveværelse, ældre badeværelse med bruser, som eventuelt kunne udvides med det mindre depotrum som ligger lige ved siden af.
Bryggerset er rummeligt og med inst. for vaskemaskine, herfra er der dør ud til gårdspladsen, men også direkte adgang til fyrrum og stald.

Staldbygningerne er af ældre dato og lidt lavloftede.

Til ejendommen hører der 11,7 ha., hvoraf de 10,58 ha. er tilskudsberretiget. Pt. er 8,55 ha. udlejet (2016).

Sælger fremhæver især disse 2 ting ved ejendommen:

1. " Højtbeliggende med fantastisk udsigt over fjorden og Vesterhavet"
2. " Muligheden for at placere et nyt hus, så man får fuld glæde af beliggenheden og udsigten"

Ved ejendommen er der indenfor de seneste 2 år etableret fibernet, træpillefyr (som kan kombineres med eksisterende oliefyr), og godkendt nedsivningsanlæg.

Der er mulighed for at erhverve yderligere jord til ejendommen, da naboejendommen også er til salg.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.