Legindvej 53, Sønderhaa, 7752 Snedsted

Højtbeliggende og gennemgribende renoveret

Højtbeliggende vinkelejendom med flot udsigt over Sønderhå kirke, markerne og skoven i det fjerne. Stuehuset er totalrenoveret fra bunden i 2011 med gulvvarme, tag, vinduer, kloak, el, køkken, bad og meget mere. Stalden/laden er ikke renoveret endnu, men der er her, en oplagt mulighed for at lave bryggers og ekstra værelser.

Grunden er på 4.248 kvm og størstedelen er indhegnet, ligesom der er læbælter og bøgehække til afgrænsning af haven.

Stuehuset er indrettet med: entre med klinkegulv og teknikskab og dør ud til udhus, pænt badeværelse med smart skabsarrangement, væghængt toilet, håndklædetørrer og bruseniche. Fra entreen kommer man ind i dejligt lyst køkken, ligeledes med klinkegulv og og i åben forbindelse med stuen. Køkkeninventaret er hvidt med fyldninger, fra JKE Design og rammer lige stilen til et hus på landet. Vinkelstuen er indrettet med spiseplads tættest på køkkenet, opholdsafdeling og skøn hyggekrog med brændeovn og to terrassedøre, som giver et skønt lysindfald. Soveværelse med skabsvæg med skydelåger.

Fra entreen kommer man ud i ældre depotrum/ bryggers med videre adgang til disponibelt rum, gl. stald hvor jordvarmeanlægget er placeret. Det er netop i denne del, man kunne forestille sig at indrette bryggers og ekstra værelser. Videre adgang til lade hvor der pt. er indrettet hundebokse. Her er mulighed for at lave godt værksted, opbevaring af brænde, holde høns eller hvad man nu kunne tænke sig at bruge 186 kvm disponibel plads til.

Kan også bruges som fritidshus.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.