Vorupørvej 176, Hundborg, 7700 Thisted

Rummelig ejendom med mulighed for lille butik og med helt lukket have

Ejendommen fremstår udvendigt med en charmerende facade mod Vorupørvej og tidligere butikslokale med indgang fra gaden. Bag huset er der en helt lukket og ugenert have med flisebelægning, græsplæne, drivhus og terassekrog.

Huset er særdeles rummeligt med sine 217 m2 bolig hvoraf de 30 m2 er tidligere butikslokale.
Boligdelen er indrettet med:pænt lyst badeværelse med bruser, skabsarrangement og gulvvarme, entre med trappe til 1. sal, herfra er der dobbelt glasdørs parti til rummelig stue, her er der videre adgang til køkken/ alrum med god spiseplads, godt bryggers med masser af skabsplads, klinkegulv og inst. for vaskemaskine og tørretumbler. Fra bryggerset er der adgang til butikslokalet, ligesom der er direkte adgang ud i værkstedet/garagen, som er meget højloftet om mange gode muligheder for hobbymanden. i forbindelse med værkstedet er der fyrum med pillefyr.
På 1. salen er huset værelser samlet, her er 2 rigtig gode værelser, 1 mindre værelse/ kontor og 1 rummeligt gavlværelse. Der er er videre adgang til ekstra loftsrum som er rigtigt fint til opbevaring.

I enden af udhuset er der indrettet 2 rum med klinkegulv som tidligere har været anvendt som til solarier, men som også kan have mange andre anvendelsesmuligheder, måske som gæsteafdeling?

Der er endvidere 2 andre udhuse i forlængelse af ovenstående bygning på ca. 71 m2. Disse 2 bygninger er ikke registreret i ejendommens BBR.

Evt. bytte med nedlagt landbrug eller hus på landet.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.