Gl. Sjørringvej 10, Sjørring, 7700 Thisted

Overskuelligt hus i Sjørring

Nemt hus i en by fyldt med liv. Der er ikke langt til Thisted, og der kører både bus og tog.

Sjørring er en mindre stationsby nær Thisted. Byens mange arrangementer arrangeres af en række aktive foreninger i Sjørring by. I byen finder man dagplejer, børnehave, skole, SFO, købmand, produktionsskole, lokale håndværkere og Sjørring Maskinfabrik A/S. Byens kultur og idrætscenter er samlingsstedet om vinteren, mens sportspladsen og Sjørring Vold danner rammen om mange sommeraktiviteter. Sjørring boldklub, gymnastikforening, skytteforening og rideklub er blot nogle af de mange fritidsaktiviteter, som byen kan tilbyde dens borgere.

Sjørring, en by i bevægelse!
Huset er beliggende på en lidt smal grund og deler indkørsel med naboen, således at der er vejadgang til gårdspladsen og ældre garage. Der er er et anvendeligt udhus hvor der er god plads til have møbler, et lille værksted og et vaske/tørrerum. Bag huset, mod syd er der fliseterrasse som støder op til græsplanen. Huset er vandskuret og hvidmalet, med eternittag og vinduer der er skiftet henad vejen.

Man kommer ind i en lille entre, hvorfra der er adgang til pænt lyst flisebadeværelse med bruseniche. Fra entreen kommer man videre ind i et ældre køkken, som ikke er så stort, men en mulighed kunne være at åbne op ind til det værelse som ligger lige ved siden af, og derved få mere plads og rummelighed både til skabe og spisebord. Derudover er der i stueplan 2 stuer i åben forbindelse, fra den ene er der trappe til 1. sal som er indrettet med en lille gang, 2 mindre værelser som sagtens kunne lægges sammen til et og et fornuftigt stort soveværelse.

Et overskueligt hus med fine muligheder.

Sælger kunne godt være interesseret i at bytte med et hus i landlige omgivelser, og gerne i nærheden af Nationalparken. Kontakt ejendomsmægleren for nærmere information.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.