Skelsgårdsvej 2, 7730 Hanstholm

Landbrugsejendom med 37 ha jord og med renoveret stuehus

Tæt på Vigsø og Hanstholm finder du denne landbrugsejendom, som ejeren har anvendt til produktion af slagtekalve og selv drevet del af jorden, mens resten ca. 26 ha er været udlejet.

Stuehuset er igennem de sidste 10-15 år gennemgribende renoveret med gulvvarme overalt i stueetagen, herunder del af opr. stald der er inddraget til beboelse. Således ialt 264 boligkvadratmeter - god plads til den store famile og med gode muligheder for opdeling af huset.

Huset er således indrettet med stor entre/fordelingsplads med masser af opbevaringsplads, køkken-alrum i åben forbindelse til dejlig vinkelstue, lækkert stort badeværelse med bordarr. m/vask, bruseniche og spa, meget stort bryggers, 2 store værelser med hems, soveværelse og ekstra badelværelse med bruser, bordarr. m/vask. fra fordelingsgang er der trappe til 1. sal med stor repos (opholdsstue) og 3 værelser.

Fra beboelsen er der udgang til lade med fyrrum og fastbrændselsfyr samt til stald. Derudover ældre løsdriftsstald.

HØR NÆRMERE HOS MÆGLER, HVIS INTERESSEN UDELUKKENDE GÅR PÅ STUEHUS, DRIFTSBYGNINGER OG JORD TIL AFGRÆSNING.

Jorden
Græsningsarealerne, ialt 6,81, der for størstepartens vedkommende ligger lige omkring ejendommen anvendes af ejer, og der søges enkeltbetaling hertil.

Det dyrkbare areal er bortforpagtet, og der søges enkeltbetaling til 24,65 ha. Dvs. der søges ialt enkeltbetaling til 31,46 ha.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.