Grandalsvej 18, Tilsted, 7700 Thisted

Et hus der er mere rummeligt end man lige regner med, ved første øjekast. Her er nemlig alt i alt 192 m2 i 2 plan på 880 m2 grund.

Stueplan er indrettet med en lille entre hvorfra man kommer ind i en central fordelingsgang. Herfra er der adgang til soveværelse med skabsvæg, værelse, flisebadeværelse med gulvvarme og bruseniche, nedgang til kælder. Stuen er stor, lys og sydvendt med en lille vinkel på, hvor der er udgang til dejlig sydvendt terrasse. En del af stuen kan nemt indrettes til et ekstra værelse, hvis man har behov for det. Køkkenet er ikke videre stort, men der er god mulighed for at åbne op ind til stuen. Inventaret er i lys eg og sælger har en lille spiseplads med plads til 2 i køkkenet.

Kælderen er som nævnt med den ene side fri af terræn, og der er fra fordelingsgangen niveaufri udgang til baghaven. Derudover er der indrettet et godt flisebadeværelse med gulvvarme og bruser, et "gæste"værelse hvor den ene side er fri af terræn, et stort "gæste"værelse med en side delvist fri af terræn, vaskerum med vand og afløb og inst. til vaskemaskine, tidligere fyrrum/depotrum hvor fjernvarmen er installeret.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.