Snedstedvej 73, Snedsted, 7752 Snedsted

Charmerende stråtækt ejendom på landet

Charmerende stråtækt ejendom på landet, beliggende pænt tilbagetrukket fra vejen og med få km til Snedsted som rummer alle nødvendige faciliteter som skole, svømmehal, motionscenter, sportshal, dagligvarebutik og flere detail butikker.
 
Huset ligger midt på en overkommelig grund med mange gode hjørner og læ muligheder , især mod syd er der en dejlig stor fliseterrasse med fuldst ændig læ fra de træer og buske der omkranser grunden.
Murene er pudset og malet gule , kombineret med stråtaget og de rødmalede vinduer og døre er det et perfekt billede på bondehus idyl .
 
En rummelig entre byder dig velkommen til huset , her er klinkegulv og der er i forbindelse med det , er et bryggers afsnit med skabsarrangement og vask , der er udgang til garagen , der er en pillebr ændeovn som forsyner denne ende af huset med lidt ekstra "hyggevarme ". Fra bryggerset er der der adgang til 2 gode børnev ærelser . Der er et lyst og velindrettet badeværelse fra 2016 med gulvvarme , bruser og skabsarrangement . Soveværelse med faste skabe . Stuen og køkkenet er i åben forbindelse og er med synlige bjælker . Der er hvidt inventar i køkkenet med bøgekant og et gaskomfur af mærket SMEG som er kræs for kendere .
Køkkenet er med klinkegulv mens stuen er med trægulv , der er udgang til sydvendt terrrasse .
 
Der er fra bryggerset udgang til garagen som også sagtens kan anvendes som værksted , i forbindelse med den er der dels et fint herreværelse /depotrum som er isoleret og dels et velindrettet grovkøkken med mange forskellige muligheder.

Kontakt os

  • Mie Krogsgaard Nielsen

  • Ejendomsmægler og valuar
  • T: 96185799
  • M: 21565983

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale