Norsvej 41, Nors, 7700 Thisted

Charmerende mindre bolig i Nors midtby

Drømmer I om et mindre hus, hvor det er billigere at eje end at leje? Så er Norsvej 41 noget for jer. Huset står ganske charmerende med originale synlige træbjælker, dejlig nem have med større drivhus og overdækket terrasse.
Det er en ældre ejendom, men den står ganske pænt udvendigt med bl.a. metalplade-tag fra 2007 og har fået udskiftet til 6 nye vinduer.
 
Husets indretning

Huset består af god størrelse bryggers med klinker. Herfra kan køkkenet nås til venstre, badeværelse mod højre og husets to værelser herimellem. Det ene værelse har udgang til haven. Fra bryggerset er der også trappe til den uudnyttede førstesal. Køkkenet består af bordplade i laminat, køleskab og ovn/komfur med tilhørende emhætte. Der er en naturlig overgang fra køkkenet til spisestuen, hvorfra en større vinkelstue kan nås.
 
Nors by

Nors By byder på både god skole, børnehave og vuggestue. Intuitionerne er alle samlet omkring byens sporthal. Her holdes jævnligt events og arrangementer for store og små. I det daglige kan I spille håndbold, fodbold, gå til gymnastik, eller træne fitness i hallens motionscenter. derudover er der indendørs paddeltennis-hal og gocart- og eventcenter. Nors har egen bager og større dagligvarebutik med bl.a. pakkeshop m.v.

Kontakt os

Bestil fremvisning

Bestil salgsmateriale