Vores erfarne mæglerteam består af:

Ole Sand

Daglig leder & Ejendomsmægler

Tlf: 96 18 57 65
Mail: os@thymaeglerne.dk

Jeg har været daglig leder af THYmæglerne siden opstart tilbage i 2009 – og har tidligere været beskæftiget indenfor realkredit og økonomirådgivning. Gennem årene har jeg solgt alle typer boliger, men i dag fokusere jeg primært på produktionslandbrug, hobby landbrug og liebhaverejendomme. For mig er det vigtigt at skabe tillid og kemi under hele salgs- og købsprocessen, så kunden kan føle sig tryg hele vejen.

Jeg stammer fra Nors, hvor jeg også i dag er bosat sammen med min kone. Når jeg ikke beskæftiger mig med boliger, nyder jeg at være aktiv i naturen.

 

Helle Johansson

Ejendomsmægler & valuar MDE

Tlf: 96 18 57 93
Mail: hjo@thymaeglerne.dk

Jeg har været ejendomsmægler hos THYmæglerne siden 2009. Jeg har forinden arbejdet som ejendomsrådgiver ligesom jeg i en årrække har været selvstændig ejendomsmægler. Jeg beskæftiger mig med alle type boliger fra hobbylandbrug til fritidshuse.

Jeg lægger stor vægt på at yde troværdig og ærlig rådgivning, samt en god og personlig kontakt til både sælger og køber.

Jeg er bosat på Jegindø med min mand, hvor jeg i fritiden også nyder naturen og lange gåture i lokalområdet. Udover kontoret i Thisted, træffes jeg ugentligt på kontoret i Hvidbjerg eller efter nærmere aftale.

Mie Krogsgaard Nielsen

Ejendomsmægler og valuar

Tlf: 96 18 57 99
Mail: mkn@thymaeglerne.dk

Jeg har været i mæglerbranchen siden 2001 - Med enkelte smut forbi et revisionskontor og et advokatkontor. Som ejendomsmægler vægter jeg tillid og ærlighed højt. Jeg fokuserer altid på at opnå det bedst mulige resultat for kunden under de givne forudsætninger. Jeg er født og opvokset i Vorupør og nu bosat i Faddersbøl med min mand og datter. Når jeg ikke hjælper med at realisere boligdrømme, bruger jeg fritiden på min familie og mine heste.

Kristian Tousgaard Kjær

Ejendomsmæglerelev

Tlf: 96 18 58 07
Mail: ktk@thymaeglerne.dk

Jeg startede som ejendomsmæglerelev i 2019 hos THYmæglerne – og kan i løbet af 2021 erhverve mig titlen som ejendomsmægler. Gennem årene har jeg varetaget sagsbehandling, fremvisninger og vurderinger. For mig er det vigtigt at følge kunderne godt gennem sagsforløbet og skabe personlige relationer. Jeg er født og opvokset i Snedsted, og er i dag bosat i Thisted for at følge drømmen som ejendomsmægler i lokalområdet. Når jeg ikke jagter drømmen som mægler, føler jeg mig hjemme i holdsport som fodbold og håndbold.

Hjalte Engelbrecht Lund

Salgsassistent

Tlf: 96 18 58 43
Mail: hel@thymaeglerne.dk

Jeg er startet som salgsassistent hos THYmæglerne i 2021 og sideløbende med mit arbejde her tager jeg uddannelsen som ejendomsmægler.

Oprindeligt er jeg født i Sønderjylland og har tilbragt det meste af min barndom rundt omkring i verden sammen med mine forældre. I 2013 vendte jeg hjem til Thy, hvad jeg altid har betragtet det som, for at tage handelsskolen og derefter videreuddanne mig som landmand med speciale i planter.

I 2020 købte jeg sammen med min kæreste en lille hobbyejendom i Nørhå, hvor der er gode muligheder for at dyrke min passion for jagt, sammen med min nyanskaffede hund Conrad.

 

Marie Krabbe

Erhvervsjurist

Tlf: 96 18 57 29
Mail: mkr@landbothy.dk

Jeg har været ansat som erhvervsjurist hos THYmæglerne siden 2008. Min uddannelsesmæssige baggrund som Cand.merc.Jur og ejendomsmægler, med efteruddannelse indenfor familiejura, har givet mig en solid ballast til at løse de juridiske problemstillinger der følger for både private og erhvervsdrivende.

Jeg har erfaring fra 2005 til nu som juridisk rådgiver, med speciale i familiejura og landbrugs relaterede kontraktforhold.

Jeg sætter en ære i at yde ærlig og konkret juridisk rådgivning på en måde, som er til at forstå. Så du er tryg og godt rustet til at disponere.

Jeg stammer fra en kvæggård i Snedsted, så jeg er Thybo i hjertet. Men dog i dag bosat på Sydmors, hvor jeg bor på et hestestutteri med min mand og vores to børn. I fritiden er jeg selv aktiv dressurrytter med del i de daglige aktiviteter på vores gård.

Margrethe Borre Petersen

Juridisk Elitesekretær/Paralegal

Tlf: 96 18 57 22
Mail: mbp@thymaeglerne.dk

Jeg har 29 års erfaring som advokatsekretær – og har siden 2011 været sagsbehandler hos THYmæglerne. Som sagsbehandler har jeg gennem flere år opbygget stærke relationer til vores kunder gennem service og eftersagsbehandlinger. At yde god service og opbygge en god struktur igennem sagerne, er en stor del af min hverdag. - Jeg er født, opvokset og bor i Hurup Thy sammen med min mand og vores yngste søn. I min fritid deltager jeg aktivt i det lokale foreningsliv. Jeg er blandt andet medlem af løbeklubben og cykelklubben.

Kontakt os hvis du vil vide mere