Kjelstrupvej 57, Skovsted, 7700 Thisted

Fantastisk arkitekttegnet villa med udsigt fra alle rum til åbne marker

Ejendommen er opført som 2 sammebyggede 8-kantede huse, der forbindes med indgangsparti med entre. Begge huse er bygget i røde sten med listetech tagdækning.

Huset ligger højt og har fantastisk udsigt fra alle rum til skoven på den ene side og til de åbne marker på de andre sider,

Flot haveanlæg omkring huset, anlagt med grusbelagte stier til bl.a. sekskantet havehus med ildsted og til kantformede højbede, der fuldender helheden omkring ejendommen.

Helt klart en ejendom, der skal ses og opleves.

Ejendommen er under udstykning og kan erhverves med mere jord, hvis det ønskes.

Hovedhuset er indrettet med køkken med kogeø m/spiseplads, lys stue med loft til kip, trægulv, værelse/kontor, soveværelse, påklædningsværelse, badeværelse m/kar og bordarr. m/vask. Der er kllinker på gulvet i køkken, gang og badeværelse.

Det sammenbyggede anneks er indrettet med baggang, vaskerum, stort værelse, værksted og dobbelt garage. Annekset er isoleret på samme måde som beboelsen, og der er dermed nem mulighed for at udvide beboelsen efter behov.

Der er gulvvarme i i klinke gulvene og på værelserne i huset (soveværelset er uopvarmet), der opvarmes med luft til vand varmepunmpe, fastbrændselsfyr og oliefyr .


Huset er velegnet til familie med større børn eller familien, der har brug for separat gæsteafdeling.

Udover havehuset er der også separat udhus/redskabsrum

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.