Hindingvej 52, Nors, 7700 Thisted

Udsigt til skov og over Nors sø

Hinding Dås er tidligere anvendt til lejrskole, men har de seneste 5 år været anvendt til privat bolig for sælger samt udlejning af separat lejlighed, samt værelsesudlejning. De 2 lejligheder kan nemt slåes sammen til en stor familiebolig.

Ejendommen har sine 6,4 ha jord lige op af statsskoven og der er optimale forhold til jagt og gode forekomster af både krondyr og rådyr

Her er mange kvadratmeter og stedet har mange anvendelsesmuligheder, blandt andet kan nævnes: lejrskole, Bed & Breakfast, bo-sted, værelsesudlejning, kursussted, fælles bolig for flere generationer, kollektiv og mange flere, kun fantasien sætter grænsen.

Ejendommen består i dag af 3 fløje som bindes sammen af en stor udestue, der oprindeligt er lavet som poolområde, nuværende ejer har nedlagt poolen og etableret en lukket terrasse/udestue i stedet som samtidigt binder ejendommens 3 fløje sammen.

Den 1. fløj er indrettet med en selvstændig lejlighed i 2 plan. Der er entre, badeværelse med klinkegulv og bruser beliggende lige ved siden af et værelse, lille stue, stort soveværelse med adgang til stort privat badeværelse med masser af skabsplads, badekar og bruser, rummeligt køkken/ opholdsrum holdt i en lidt rustik stil, med udgang til terrasse og med brændeovn. Fra opholdsarealet er der trappe til 1. sal som er indrettet med et repos og en dejlig lys stue med udgang til altan og den skønneste udsigt over markerne og Nors sø.
Fra lejligheden er der udgang til udestuen.

Det er muligt at reetablere adgangen mellem fløj 1 og midterfløjen, således at man istedet for 2 lejligheder får 1 stor sammenhængende bolig.

Midterfløjen benyttes pt. af sælger og er indrettet med: stue med brændeovn og trappe til 1. sal, køkken, badeværelse med bruser, baggang, depotrum, soveværelse og walkin. på 1. sal er der: repos, værelse, stue med udgang til svalegang med udsigt over Nors sø, og til den anden side udsigt over markerne og Tved klitplantage.

Den sidste fløj er i stueplan indrettet med en stor garage med elport og værksted i den ene ende, i den anden ende er der separat indgang, fælles toilet og badefaciliteter, køkken og depotrum. 1 sal er indrettet med 7 værelser og 2 opholdsstuer. Fra begge stuer er der en storslået udsigt.
Under denne fløj er der endvidere 25 kvm kælder med indgang udefra.

Grunden ligger helt ugeneret og afskærmet fra Hindingvej og med en del træer.

I værelsesfløjen er der udlejet 6 værelser, som samlet giver en lejeindtægt årligt på omkring kr. 100.000.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.