Bavnbak 23, Klitmøller, 7700 Thisted

Poolhus Klitmøller

Dejligt beliggende sommerhus i det skønne Klitmøller i gå afstand til landingspladsen og bylivet, og tæt på klitterne.

Huset er et enormt velholdt træsommerhus med decratag, og plastikvinduer overalt. Der er monteret solfanger anlæg på taget som supplement til opvarmning af poolen.
Den store sydvendte terrasse er omkranset af et vedligeholdelsesfrit stakit. I forbindelse med terrassen er der et redskabsrum på 5 m2 (ej reg. i BBR).

Huset er indrettet med en entre med garderobeplads. Stue og køkken i åben forbindelse med en centralt placeret hyggelig brændeovn. Køkkeninventaret er i lyst træ og udstyret med alt hvad et hus til 13 personer skal indeholde. I stuen er der lænestole og sofaer i læder, og spisebordsstolene er lige udskiftet med nye stole. Sovepladserne er fordelt på 2 soveværelser med dobbeltsenge, 1 værelse med 1 enkeltseng, 1 værelse med 2 køjesenge og i alt 4 sovepladser, samt en rummelig hems med plads til 4.
Poolafdelingen er placeret i vestenden af huset og der er lagt nye klinker i hele poolafsnittet, hvor der også er spabad. Hertil er der pænt og rummeligt flisebadeværelse med sauna, og ved siden af er teknikrummet til poolrummet placeret.

Huset udlejes gennem Dansommer og havde i 2019 en lejeindtægt på 198.000.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.