Hjardemålvej 145, Hjardemål, 7700 Thisted

Hjardemål

Ejendom med perfekt størrelse til hobbydyr med 2 ha jord lige bag ejendommen.
Rummeligt stuehus hvor en stor del af vinduerne er skiftet i 2017 og hvor der er lavet nyt badeværelse i starten af 00'erne.

Udhusene trænger generelt til vedligehold, men her er gode muligheder for både værksted og plads til dyr for den fingersnilde

Stuehuset er trukket pænt tilbage fra Hjardemålvej og der er plantet næsten helt til, ud mod vejen. Gårdspladsen er helt ugeneret på bagsiden af huset.

Stuehuset er indrettet med entre, hvorfra der er en trappe op til første salen som er er indrettet med 3 værelser, og med mulighed for yderligere udnyttelse af loftsrum i begge ender af huset. Fra entreen er der adgang til et stort bryggers, hvor der står et oliefyr, som pt ikke er i brug, da huset opvarmes med pillefyr som er placeret i fyrrum i stalden. Fra bryggerset er der videre adgang til stald og lade via en lille, ældre mellembygning.
I forbindelse med entreen ligger også husets badeværelse som må siges at være dejligt rummeligt, med hvide/lysegrå fliser og gulvvarme. Gennem en lille mellemgang er der videre adgang til et rummeligt spisekøkken,hvor inventaret er ældre, men fuldt brugbart, og hvor der er plads til et spisebord. Lige ved siden af køkkenet er der en rummelig og lys spisestue med udgang til terrasse og have, i umiddelbar forbindelse med endnu en stor opholdsstue. I samme ende af huset er der en entre, et værelse/kontor og et soveværelse med faste skabe.

Der er generelt masser af rummelighed og højt til loftet i hele huset.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.