Visbyvej 8, 7755 Bedsted Thy

Renoveret og klar til indflytning

Lys og luftig og med en rød tråd igennem hele huset, som gør at man står med en fornemmelse af et helt nyt hus. Gulve, lofter, inventar mv alt er renoveret i 2013/14 med sans for detaljer og for at skabe optimal sammenhæng i huset.

Kælderen er blandt andet indrettet med 2 disponible rum og et stort badeværelse, hvor vinduerne er helt fri af terræn.

Der er gulvvarme overalt i både stueplan og kælderen, ligesom der er lavet ventilationsanlæg og centralstøvsuger i hele huset.

Huset er beliggende lige i udkanten af Bedsted og er særdeles indbydende at komme til, med sin praktiske flisebelagte grund, ud mod vejen, hvor der også er carport og tilhørende værksted.

Indgangpartiet er overdækket og giver adgang til entreen og den nok mere benyttede baggang. I baggangen er der skabsarrangement med skydelåger og trappe til kælderen. Stue og køkken er i åben forbindelse og nøgleordet her, må helt klart være "lys". Lyset kommer ind fra 3 sider gør rummet til et sted, man virkelig har lyst til at opholde sig. Her er sofa/opholdsafdeling, spiseafdeling, samt en ø i forbindelse med køkkenet, hvor de mindre måltider snildt kan indtages. Køkkenet er i stilrent hvidt Aubo inventar, ligesom både badeværelses-, og bryggers inventar. Alt er enormt funktionelt med skuffer for optimalt overblik og både køleskab og fryseskab. Til den ekstra opbevaring er der i forbindelse med køkkenet viktualierum.
Soveværelset er dejligt rummeligt og med 2 rummelige skydelågeskabe. Stort værelse ligeledes med skabe og et badeværelse med skabsarrangement og bruseniche.

I kælderen som på de 2 sider er helt eller delvis fri af terræn er der et stort rummeligt bryggers med vaskearrangement og skydelågeskabe med ekstra opbevaringsplads. Fordelingsgang med adgang til 2 store værelser, med badeværelse i mellem. Badeværelset er rummeligt og indeholder spabad, bruseniche og skabsarrangement.

Fra stuen er der udgang til en stor lækker sydvendt terrasse, hvor man kan sidde ugeneret og nyde udsigten over markerne og faktisk se helt til Ashøj i Hurup. Der er omkring huset flere gode terrassepartier, og alt er lavet så det er let at holde og vedligeholde.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.