Redstedvej 3, Redsted, 7970 Redsted M

Indflytningsklar og energivenlig ejendom på landet

Huset indeholder pæn entre med klinker, devis gulvvarme, dejlig lyst køkken alrum og stue med m/hyggelig brændeovn. Køkkenet er med HTH inventar og flot granitbordplade. Fra stuen er der adgang til dejlig syd-østvendt altan. I stueplan er der ligeledes lækkert badeværelse med klinker, stort soveværelse med walk-in closet og 2 store værelser. Gulvvarme i alle rum pånær køkken-alrum og stue. Fra stue er der nedgang til underetage, der ikke er medregnet til boligarealet. Trægulve i alle opholdsrum.

Rummeligt hus med masser af skabsplads. Inventer i køkken og badeværelse er luksusmodel fra HTH køkken.

Underetage/høj kælder Indrettet med bryggers med egen indgang, stort rum med toilet, bordarrangement med vask og plads til vaskemaskine og tørretumbler, fyrrum med pillefyr og magasin til piller, 2 store disponible rum, der af nuværende ejer anvendes til gæsteværelser, viktualierum. En rigtig fin og brugbar underetage/kælder, med røde teglklinker overalt, og med gulvvarme.

Al jorden ligger lige ved ejendommen, og der er dejligt isoleret udhus/værksted på 40 m2, udhus på 70 m2 og stort maskinhus på 220 m2, der for 5-6 år siden har fået nyt tag.

God mulighed for hestehold eller andet dyrehold.

Der er fornylig etableret ny trixtank med nedsivning.

Der er solvarme til varmt vand og nuværende ejer har etableret solcelleanlæg med nettomålerordning.

God internetforbindelse. Alt-i-box.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.