Ladetoften 4, Kallerup, 7700 Thisted

På landet med 2 ha

Kvindelbjerggaard er en rummelig ejendom på landet med helt ny jordvarmepumpe og 2 ha. grund.

Ejendommen ligger pænt tilbagetrukket fra vejen og med jorden lige omkring ejendommen.

Hvis køber ønsker det, fjerner sælger gammel kostald og lade.

Ejendommen ligger pænt tilbagetrukket fra vejen, lidt højt med en dejlig udsigt over omgivelserne, og med dejlig opvokset have. Fra grunden er der udsigt over markerne og ned over Gjersbøl skov.

Stuehuset er indrettet med: baggang med gulvvarme, bryggers medældre skabsinventar og vask, det er her den nye varmepumpe tænkes placeret. Badeværelse med bruseniche og lyse klinker/gulvvarme, stort køkken alrum med god spiseplads og udgang til sydvendt terrasse, her er der også gulvvarme. Kammer/depotrum i forlængelse af køkken, entre med nedgang til lille kælder, forstue/kontor, soveværelse med skabe, dejlig lys stue med gulvvarme og godt lysindfald. Hall med trappe til 1. sal. På 1. sal er der indrettet et værelse med skabe, derudover er der stort uudnyttet loftsrum med gode muligheder for at indrette yderligere værelser.

Der er stort isoleret værksted på stålbuer på 144 m2 med mange muligheder, og med stor rulleport så både biler og større maskiner kan gå ind. Derudover er der en tidligere svinestald på stålbuer med spaltegulve, som har mange anvendelsesmuligheder, her er god bredde og masser af loftshøjde.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.