Vorupørvej 114, Hundborg, 7700 Thisted

Villa i Hundborg

Rummelig men overkommelig villa i et plan beliggende i hyggelig lille by med stærkt socialt sammenhold, hvor der i høj grad bakkes op omkring de lokale tiltag, og hvor der er indkøbsmuligheder og friskole inden for gå afstand. Ligeledes gode offentlige transportmuligheder til Thisted og Vorupør.

Mulighed for hurtig overtagelse, da ejerne er flyttet på plejehjem og huset står tomt. Huset er gjort salgsklart med nymalede vægge der alle er hvide og et vindue er skiftet.

Det skønneste rum i huset er opholdsstuen mod syd, med store vinduespartier ud til en delvis overdækket terrasse, der er parket gulv og en dobbelt glasdør adskiller den fra det store køkken-alrum, her er der mulighed for at tilslutte brændeovn, spiseplads og et lille ekstra afsnit hvor sælger har haft sit kontor. Køkkenet er det oprindelige fra da huset blev bygget, men er velindrettet og med god skabsplads. Fordelingsgangen er bred og lys og i forbindelse med entreen, herfra er der adgang til husets øvrige rum, som tæller et soveværelse med skabe, et stort værelse som tidligere har været delt i to, oprindeligt badeværelse med en god størrelse og som både rummer badekar og bruser, værelse med skab, gæstetoilet med bruser og et godt bryggers med bordarrangement og som rummer naturgasinstallationen.

Haven er overskuelig og omkranset af hæk, der er flisebelagt indkørsel og en god garage med et tilhørende værksted/redskabsrum.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.