Hvedemarken 11, Nykøbing, 7900 Nykøbing M

1 plans villa i attraktivt kvarter

Villa beliggende på blind villavej kun få minutters gang fra fjorden og med stisystemer til skole og uddannelsesinstitutioner.

Her skal særligt de udvendige rammer fremhæves med stor grund på 1.259 m2 og tag fra 2007, hvor der samtidigt er blevet efterisoleret på loftet
Huset udvendige rammer er enormt velholdte, især når man kigger på beklædning, tag og vinduer. Den store have er giver også god luft omkring huset og der er den skønneste terrasse med sol det meste af dagen.

Den rummelige vinkelstue er lys og venlig og der er herfra udgang til terrassen og haven. Ved siden af stuen ligger køkkenet, der er tale om det oprindelige køkken, men der er flere muligheder både i forhold til modernisering heraf og eventuelt at udvide det eller åbne op ind til stuen. Fra køkkenet er der adgang til et rummeligt bryggers med bordarrangement og naturgasinstallation. På den anden side af køkkenet forbindes resten af huset med en fordelingsgang som ender i en rummelig og lys entre. Der er adgang til gæstetoilet, badeværelse med lysegrå klinker og bruser, 2 værelser og et soveværelse.

Huset er handicapvenligt indrettet, idet de fleste dørtrin er fjernet og bruseren indrettet uden trin eller kanter.

Der er flisebelagt indkørsel som ender i carporten, som i enden er indrettet med et redskabsrum. Der er ydermere et par små skure som ikke er registrerede.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.