Brovej 1, Harre, 7870 Roslev

Hyggelig ejendom med fantastisk fjordudsigt

Ialt 1,1 ha jord, der ligger samlet ved ejendommen og med sti ned til egen sø. Der er på grunden og i området masser af dyreliv; ænder, harer, fasaner og rådyr. Ejendommen er på ialt 12,3 ha jord, men udbydes alternativt med de 1,1 ha.
Ejendommen er endnu ikke udstykket og der er derfor mulighed for at tilkøbe mere jord - f.eks omkring ejendommen eller strandeng.

Den store have er med drivhus, højbede med køkkenhave, så der er gode muligheder for at være selvforsynende med grøntsager og frugt.

Resten af haven er udlagt i græs med frugttræer, stenbede, og små hyggekroge med stensætning, herunder den store ophævede sydvestvendte terasse - alle sten er fra egen matrikel.

Med god beliggenhed i forhold til Glyngøre, Skive, Viborg, Holstebro, Mors og Thisted finder du denne hyggelige ejendom, med nyere isoleret lysthus på 18 m2, hvor de skønne sommer aftener kan nydes. Grunden er let skrånende mod fjorden, så udsigten er helt optimal.


Huset indeholder stor entre, bryggers, viktualiekælder, badeværelse og 2 værelser, køkken alrum, stue og skøn havestue med fantastisk udsigt, forgang, soveværelse, værelse og toilet.

Fra den store entre er der trappe til 1. sal, der indeholder værelse og stor gildesal med kvist og flot udsigt til fjorden samt uudnyttet loftsrum.

Gulvvarme i badeværelser, i baggang og i havestue.

Hensigtsmæssig planløsning, så der fra køkken-alrum, stuen og 3 af værelserne er udsigt mod fjorden. Fra havestue udgang til have, fra køkken-alrum er der adgang til sydvest-vendt terrasse, ligeledes med fantastisk udsigt.

Stuehus og de 2 længede udbygninger omkranser den hyggelige gårdsplads. I den ene længe er der fyrrym med stokerfyr, værksted, dobbelt garage med garageporte m/automatik og maskinhus. I den anden længe er der plads til hobbydyr, halmoplag. Der er monteret solcelleanlæg, tilkoblet efter nettemålerordning.


Indkøbsmuligheder i Harre (1 km) , Roslev (5 km) Glyngøre (7 km).
Pasningsmuligheder i Harrevig Børnehus, selvejende institution, pt. 36 børn (3 km)

Roslev er en aktiv by med Salling Hallerne, Roslev Stadion, skole, 0-9. klasse m.v..
Mulighed for golf i Harrevig golfklub - der ligger smukt ved fjorden (1,8 km)

Glyngøre er en meget driftig by, der i 2015 blev kåret som årets landsby, hvor Erhvervsnetværk Glyngøre samtidig blev etableret.
Dette har betydet, at der er kommet nye virksomheder i det lokale iværksætterhus og dermed flere lokale arbejdspladser.
I Glyngøre er der skole - 0-6. klasser, der er vuggestue og børnehave, ligesom Glyngøre har et meget hyggeligt havnemiljø.
SKOLEBØRN BLIVER AFHENTET AF BUSSEN VED EJENDOMMEN.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.