Løndvænget 30, Skarum, 7900 Nykøbing M

Sommerhus med panoramaudsigt - velegnet til helårsbeboelse

Naturskønt beliggende sommerhus ved Skarum strand på Mors. Stor naturgrund på 4.051 m2.

Huset er opført i år 1975 og er i 1999 blevet tilbygget og renoveret, og er i denne forbindelse blevet isoleret i forhold til dagældende regler for helårsbeboelse. Huset kan derfor benyttes som helårs hus, hvis køber opfylder reglerne for dette.

Huset er i et plan og indeholder flot entre med glasparti, stor stue samt stort værelse med 180 gr. panoramaudsigt over fjorden, stuen er i åben forbindelse med køkken-alrum, fra spiseafdelingen udgang til terasse, ligeledes med fantastisk udsigt over fjorden. Tilbygningen af huset er lavet med loft til kip. Fra køkken adgang til bryggers, soveværelse, ll. fordelingsgang med adgang til toilet med håndvask, værelse og badeværelse med bruseniche. I forbindelse med entreen er der dør til fyrrum. Lille redskabsrum i forbindelse med huset.

På ejendommen befinder ser sig også en carport på 15m2 og isoleret udhus på 28 m2 sammenbygget med brændeskur, ialt 46 m2 samt derudover drivhus.

Opvarming består af oliefyr, samt solceller til varmt vand.

Oplev de skønne sommeraftener med udsigt over vandet, og når der så er mørkt, opleves stjernerne ekstra klare, pga. fravær af kunstigt lys.

Der er masser af friluftsaktiviteter i området, f.eks. opsættes der i sommerhalvåret badebro, så der er nem adgang til at få en skøn dukkert i fjorden, og nem adgang til at sætte en kajak i vandet.

Morsø Golfklub ligger 8 km fra huset, og Tødsø Svæveflyveklub ligger 6 km fra huset.

Der er tilbagevendende aktiviteter i Nykøbing, bl.a. Østers Safari, Østers- og Muslingefestival, Kulturmødet på Mors, Træskibssejlads. Sidstnævnte kan i højeste grad også opleves fra matriklen, når de flotte skibe sejler forbi.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.