Troldborgvej 6, Tved, 7700 Thisted

Landbrugsejendom på et jordtilliggende på 49,6 ha., hvoraf de 37,03 er tilskudsberettiget.

Jordarealerne er varierede og består af 19,44 ha. ager i omdrift, 17,59 ha. perm. græs med tilskud, skov og have-/park lignende areal ved bygningerne.

Ejendommens bygninger består af velholdt stuehus på 242 kvm boligareal indeholdende gang, badeværelse med bruser og gulvvarme, værelse, værelse/kontor, Stort køkken/alrum med masser af plads, spisestue, opholdsstue, forgang og toilet.
1. Sal: Stort repos, gavlværelse, værelse med kvist, værelse og stort gavl soveværelse med skabsvæg .

Synlige bjælker i hele huset. Fra køkkenet er der adgang til sydvendt terrasse og udsigt over stor have og naturarealet op mod skoven. På arealerne springer bla. 2 kilder som bugter sig ud over ejendommens jorder. Et område med et stort og rigt dyreliv.

Driftsbygningerne består af fyrrum med oliefyr, ældre stald med bla. hestebokse, samt lade med delvis nyere tag. Der er carport ved enden af stuehuset.

Jorden er varieret med hede/skovareal på ca. 8 ha.,afgræsnings arealer, skov og have i forbindelse med bygningerne på ca. 15 ha., mark arealer og arealer op til Ballerum plantage. Uanset hvor på ejendommen er der masser af natur og rigeligt med vildt.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.