Branddamsvej 6, Skårup, 7700 Thisted

Naturskønt beliggende ejendom med 22,3 ha nær Sjørring

Landlig idyl med hyggeligt stuehus - bondehusvinduer og stråtag. Huset er løbende renoveret og fremstår i rigtig fin stand, med blandt andet gulvvarme i bryggers, badeværelse, gæstetoilet og i køkken afdeling. Meget skøn have med sø og lysthus, der anvendes som anneks.

Huset indeholder entre/meget stort bryggers med flot poleret beton/terrassogulv, 2 værelser, viktualierum, stort køkken/alrum, soveværelse, badeværelse, dejlig vinkelstue med masser af lysindfald, tidl. forgang, der anvendes som værelse, gæstetoilet.

Gulvvarme i bryggers, køkken afdeling, badeværelse og gæstetoilet. Der er pålagt vinyl i selve køkkenafdeling og "Dinesen" trægulv i alrum og stue, i soveværelse fyrretræsgulv.
En del af vinduerne er udskiftet fra 2014-2016. VVS i stuehuset er udskiftet af nuværende ejer - undtagen dog VVS i gæstetoilet, der er renoveret af tidligere ejer, radiator i køkken er heller ikke udskiftet.
El-installationer er løbende fornyet.

Pillefyr fra 2014
Fiber internetforbindelse - Altibox.

Der er til ejendommen 15 ha jord, som pt. er udlejet, derudover er der ca 5-6 ha skov med god jagt - ca. 3 ha i separat stykke og resten i forbindelse med agerjorden. Evt. mulighed for at ejendommen kan købes med mindre jord.

Beliggende i skønt naturområde ved Nationalpark Thy og i gåafstand til skoven - 400 m.

I Sjørring er der indkøbsmuligheder, skole, børnehave, idræts- og kulturcenter mv. i Thorsted er der friskole og børnehave.

Afstand Sjørring 4,5 km
Afstand Thorsted 3 km
Afstand Thisted 9,5 km

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.