Gl. Aalborgvej 22, 7741 Frøstrup

Højtbeliggende ejendom med 10 ha frijord - ej bopælspligt

Meget rummelig ejendom, højtbeliggende og med de skønneste naturarealer lige omkring ejendommen. Der er tale om frijord, der kan købes af alle. Ca 8 ha af jorden ligger omkring bygningerne, og ca 2 ha på den anden side af Gl. Aalborgvej.

Udsigt til Tømmerby Fjord, Østerild skov og beliggenhed ved Langvadbjerge Plantage.

Mulighed for jagt.

En ejendom med masser af anvendelsesmuligheder; til den store famile eller f.eks. udlejning til Bed & Breakfast.

Ejendommen ligger meget smukt ved Langvadbjerge plantage og med udsigt til fjord og skov på alle sider. Ejendommen opvarmes med jordvarmeanlæg.

Det store hus, der er opført i kvalitetsmaterialer er indrettet med forgang m/vindfang, entre m/garderobe, stort værelse, stue m/brændeovn, trappe til 1. sal, køkken m/spiseplads, entre (baggang), bryggers med stik til vaskemaskine og tørretumbler, viktualierum, stor stue, lille gang, toilet, fyrrum/teknikrum, stort multirum (tidligere garage).

1. sal indeholder repos, stort soveværelse m/skabsvæg, lille køkken, badeværelse m/bruseniche + badekar, udsigtsstue m/brændeovn. Fra repos er der adgang til den anden afdeling, der indeholder 2 værelser m/skabe, lille køkken og stue med brændeovn.

Derudover anneks, der indeholder køkken med spiseplads, dejlig stue med brændeoven og udgang til terasse og skøn udsigt mod slugten og Tømmerby fjord, trappe til 1. sal - repos, der har været brugt som soveværelse, i stueplan endvidere badeværelse med bruseniche. Derudover 2 værelser, hvor der er opsat radiatorer, men disse er afblændet. Anneks er i BBR anført som udhus og ikke godkendt til beboelse.

Derudover udhus med værksted og opbevaring, der heller ikke er anført på BBR.

Der er indenfor de senere år opsat tidsvarende jordvarmeanlæg med 1500 m jordslanger.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.