Birkkærvej 15, Tæbring, 7900 Nykøbing M

Ugeneret naturejendom til familien, der holder af friluftsliv

Hvis du kigger rigtig godt efter, kan du - blandt markerne og træerne (beliggende bag læbælterne)- finde Birkkærvej 15.

Her er rig mulighed for at nyde naturen i fred og ro, langt fra hverdagens strabadser. Gå en tur langs markerne ned mod Tæbring Kirke, der nærmest flugter med vandkanten og byder ind til lange solrige dage ved vandet. Her siger erfaringen, at der ligeså er gode fiskemuligheder, for friluftselskeren. Gåturen hertil er på blot 2 km. og byder på marker på begge sider af vejen.

Pak en picnickurv og tag et velfortjent stop ved den nybyggede legeplads i Tæbring Bypark, her kan frokosten nydes i det halv-lukkede madpakkehus eller under åben himmel ved de tilhørende bordbænkesæt. Tag en fodboldkamp, et spil petanque, eller læn dig tilbage og lad børnene stå for underholdningen, når de boltre sig på det store legestativ, gyngerne eller ved rutsjebanen.

Lidt længere henne ad vejen findes den hyggelige kunsthåndværksbutik; Tempa. Her tilbydes der bl.a. mini-kurser i trædrejning og kurveflet for alle. Her kan også købes flotte håndlavede pynteting og kvalitets værktøj, hvis I vil prøve kræfter med snedker-inspireret håndværk, derhjemme.

Blot 3,5 km. fra ejendommen findes shelterpladsen: Nyd en nat under åben himmel, med røverhistorier og skumfiduser rundt om bålet. Om dagen kan I opleve området til vands, på de røde vandcykler der har hjemme her. Området er også særdeles velegnet til både længere gåture, cykelture eller ture på hesteryg.
Ejendommen byder på en nem, ugeneret have, med syd-vestvendt terrasse. Nyd sensommeraftnerne her i godt selskab med familie og venner, mens solen går ned i horisonten.

Huset indeholder køkken/alrum og stue i ét, med udgang til den store fliseterrasse. Der er 3 gode værelser mod nord og badeværelse med brus samt entreen mod øst. Et dejligt hus, hvor I har mulighed for at sætte jeres eget præg både ude og inde, og som kan anvendes til såvel helårsbolig som fritidshus.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.