Åsvej 5, Silstrup, 7700 Thisted

Silstrupgaard er en spændende bynær ejendom med kun 3 km ind til Thisted Centrum og en dejlig udsigt over Limfjorden og Thisted By.

Her er tale om en ejendom med et væld af muligheder, her er en flot og præsentabel privatbolig kombineret 2 lejligheder, 2 ferielejligheder, 4 garager og en isoleret hal.

Drømmer du om at drive selvstændig virksomhed fra din bopæl er der her mulighed for akupunktør, massør, arkitekt, fodklinik, revisor,bogholder, netbutik. tømrer, murer, terapeut, yoga, fitness, bosted, kollektiv, bikepoint, IT virksomhed, systue eller noget helt andet.

Stuehuset ligger placeret så der er mulighed for at gøre den helt privat i forhold til de 4 lejligheder, ligeledes med privat have, og det er også herfra fjordudsigten er mest optimal.

Boligen byder dig velkommen med en stor lys hall med trappe op til 1. salen. Man bliver naturligt herfra draget ned i den og rummelige højloftede pejsestue med synlige bjæker, hvorfra der er den smukkeste panorama udsigt over fjorden og Thisted Bredning. Herfra er der dobbeltdøre indtil spisestuen, som meget praktisk ligger ved siden af køkkenet med kun en dør imellem. Køkkenet er med flot inventar og helt i tråd med tidens trend lavet som husets hjerte med både spiseplads og opholdsrum med sofaarrangement. I forbindelse med alrummet er der et badeværelse og 2 rummelige værelser. Bryggers med borde, skabe og plads til vaskemaskine. I gavlen er der et rummeligt soveværelse med skabsvæg og tilhørende badeværelse med bruseniche og badekar på løvefødder.

1. salen i stuehuset anvendes i dag til B & B og indrettet med et dobbeltværelse og 2 enkeltværelser, thekøkken og badeværelse. Huset er på et tidspunkt tilføjet et udvendigt rundt trappetårn som forbinder husets kælder, stueplan og 1. sal, Ønsker man at indrage og anvende 1. salen som en del af privatboligen er det ganske ligetil da der også er adgang til værelserne fra hallen.

Længen tættest på stuehuset er indrettet med 4 garager som i dag anvendes til dels privat og til udlejning, derudover rummer længen et vaskerum, et depotrum/brænderum og ejendommens fyrrum, samt et opmagasineringsrum til træpiller. I enden af længen er der et depotrum med direkte adgang til den isolerede hal, der i dag anvendes som lagerhotel, men som har rigtig mange forskellige anvendelsesmuligheder. I enden af bygningen er der indrettet 2 ferielejligheder, hvor den ene er med et rum, hvor der er et lille thekøkken og plads til seng og bord, samt eget badeværelse, den anden ferielejlighed er en tand større og har endvidere et ekstra værelse.

I bygningen længst væk fra stuehuset er der indrettet 2 selvstændige lejligheder, som er helt identiske med: fordelingsgang, stue, køkken, badeværelse, værelse, soveværelse. På 1 sal er der pulterrum.

Absolut en ejendom med mange muligheder for den initiativrige sjæl, men også med mulighed for en attraktiv bolig økonomi.

Eventuelt bytte med sommerhus eller hus i Thisted

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.